Uw website beveiligen?

Als u ondernemer bent van een accountant bureau of een boekhouding kantoor dan is het belangrijk dat u uw website goed laat beveiligen. In dit artikel geven we tips over het beveiligen van de websites. Lees met ons mee en wij geven tips waar je aan moet denken wanneer je een website op start en hoe je deze het beste kunt beveiligen zonder gevaar te lopen.

Kies voor een certificaat

Er zijn verschillende beveiligingscertificaten op het internet beschikbaar. Gebruikers van jouw website weten dan dat het goed zit en dat ze zonder zorgen van jouw website gebruik kunnen maken. Een voorbeeld van een beveiligingscertificaat is een pop up in de browser (waar men de URL plaatst) waarin wordt vermeld dat de website veilig is. Via deze website kun je een SSL certificaat aanvragen.

Het is verstandig om als accountant of boekhouder hier aan te denken. Bezoekers die naar uw website komen willen een vertrouwd gevoel aan uwe website overhouden en daarnaast moet uw website ook te vertrouwen zijn. U en uw medewerkers hebben waarschijnlijk belangrijke informatie up uw computer staan van andere klanten. Het is niet de bedoeling dat daar iemand bij komt en daarom is het extra belangrijk om veel aandacht aan veiligheid te besteden.

Persoonlijk raad ik je aan om iemand in te huren. Deze mensen hebben namelijk veel ervaring en kunnen jou makkelijker helpen. Kijk anders eens op SSL beveiliging. VIa deze website kun je uit verschillende beveiligingspakketen kiezen en hoef je je zelf dus nergens druk over te maken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *