Opgenomen worden op deze kaart?

ZZP’er voor administratie inhuren

Heeft u er wel eens over nagedacht om uw administratie door een ZZP’er te laten verrichten. Zelf had ik hier nog nooit over nagedacht tot dat een vriend van mij me hier op attendeerde. In dit artikel zal ik je meer vertellen over het inhuren van een ZZP’er en waar je allemaal aan moet denken.

ZZP’er is flexibel

Het grootste voordeel aan een ZZP’er is dat hij flexibel is. Je zit nergens aan vast dus je kunt hem inhuren wanneer je hem nodig hebt. Met name als we het over administratie hebben kan het werk nog wel eens verschillen. Met name aan het eind van het jaar en aan het begin van het jaar heb je een hoop extra werk.

ZZP’er met verstand

Qua kwaliteit hoef je niet bang te zijn dat je er op achteruit gaat. Er zijn namelijk genoeg goede ZZP’ers die je eenvoudig kunt vinden wanneer je een uitzendbureau voor zzp inschakelt.Deze uitzendbureau geeft je de zekerheid dat je iemand met kwaliteit binnen haalt. Uiteindelijk wil je natuurlijk iemand hebben die iets kan betekenen voor het bedrijf en ook zijn best doet. Als dit later niet het geval is kun je het uitzendbureau hier op aan spreken.

Zelf heb ik ook een uitzendbureau ingeschakeld, omdat ik niet helemaal wist hoe ik het selectieprocedure moest aanpakken. Het uitzendbureau heeft dit keurig voor me gedaan en ik ben super tevreden over het resultaat. Vandaar dat ik er ook een blogartikel over schrijf!

Heb je toch liever een administratiebureau? Kijk dan even op de link.