Opgenomen worden op deze kaart?

Tips bij het verkopen van je huis

Als je op het punt staat om je huis te verkopen zal je aan een aantal dingen moeten denken. Omdat we in Nederland met veel regelgeving te maken hebben, wordt het voor sommige mensen wel eens teveel. In dit artikel geven wij tips wie of wat je allemaal kunt inschakelen om jou te helpen.

Het vinden van een aankoopmakelaar

De meeste mensen schakelen alleen een makelaar in. Een makelaar heeft meerdere belangen en daarom raad ik je ook aan om een aankoopmakelaar in te schakelen. Deze behartigd jouw belangen en zoekt als het ware alles voor je uit. Dit is voor de meesten onder ons erg prettig om dat je niet goed weet waar je allemaal rekening mee moet houden.

Inschakelen van een accountant

Mocht je een bedrijf hebben dan is het aan te raden om advies in te winnen bij een accountant. Zij hebben verstand van zaken en weten jou financieel advies te geven. In de meeste gevallen heb je niet eens een makelaar nodig, en daarom volstaat een belletje vaak wel.

OOk zou ik even een belletje doen naar een boekhouder mocht je deze hebben. Deze kunnen je meer vertellen over kosten m.b.t. het kopen van een huis die aftrekbaar. Ook de makelaar of de aankoopmakelaar zal hier waarschijnlijk wel vanaf weten. Toch is het altijd goed om met meerdere mensen te praten om zo je perspectief te vergroten. Op zoek naar een aankoopmakelaar? Kijk dan even op de link. Hier vind je namelijk een aankoopmakelaar van zeer goede kwaliteit waar ik zelf ook ervaring mee heb.