Opgenomen worden op deze kaart?

Uw kantoor laten inrichten?

U heeft een boekhouding kantoor of een kantoor voor andere administratieve zaken. Als u zich in de dienstverlening bevindt is het extra belangrijk dat u uw gasten op een goede manier kunt ontvangen. In dit artikel wil ik jou meer vertellen over het inrichten van je kantoor. Lees met ons mee en ontdek hoe belangrijk de inrichting van je kantoor kan zijn.

Waarom laten inrichten?

Natuurlijk ziet u kantoor er momenteel vast leuk uit. Maar u te onderscheiden zullen klanten nog eerder voor u kiezen. Klanten vinden de ruimte waarin ze ontvangen worden belangrijk. Ziet deze ruimte er goed uit en voelen ze zich er thuis dan zijn ze eerder geneigd om een handtekening onder de overeenkomst te zetten. En daar gaat het natuurlijk om!

Er zijn nog steeds te weinig boekhouder en andere financiƫle bedrijven die dit begrijpen. Bedrijfsinrichting heb ik het afgelopen jaar laten doen bij mijn boekhoud kantoor in Deventer. Het resultaat is verbluffend. Daarbij krijg ik het gevoel dat niet alleen de klanten het mooi vinden, maar ook mijn medewerkers (en ik zelf) kom met veel meer plezier naar het werk toe. Sindsdien zijn de inkomsten flink gestegen en dat is natuurlijk iets positiefs.

Bedrijfsinrichting hoeft niet duur te zijn. Het is erg belangrijk dat je de ontwerper een budget geeft. Mocht die hier over heen gaan, dan kun je hem op de vingers tikken. Daarbij is het belangrijk dat je veel contact met hem onderhoud zodat je altijd weet hoe de zaken er voor staan.