Full HD en 4K narrowcasting schermen

Narrowcasting is een vorm van reclame. Er wordt op een narrowcasting scherm veel informatie getoond over bijvoorbeeld het bedrijf. Dit kan in de vergaderzaal zijn of bij de receptie. Op het scherm kan het nieuws over het bedrijf getoond worden. Er kan getoond worden aan de werknemers wat ze dringend moeten weten. Er kan zelf beslist worden wat er op de schermen getoond wordt. Zo blijven je werknemers op de hoogte van je bedrijf.

Dit geld niet alleen voor werknemers. Narrowcasting is ook voor klanten. Als een klant in de wachtkamer zit kan er in de wachtkamer een narrowcasting scherm opgehangen worden. Op dat moment kan er aan de klant de updates van het bedrijf getoond worden en informatie over het bedrijf gegeven worden zoals bijvoorbeeld de diensten die geleverd worden.

Narrowcasting hardware

Een belangrijk onderdeel van de narrowcasting zijn de schermen. De schermen tonen de informatie of het nieuws. Zij beïnvloeden de klanten of de werknemers. Het heeft veel mogelijkheden en er zijn verschillende schermen beschikbaar. Zo kan je kiezen voor een klein scherm in de wachtkamer. Of kan je kiezen voor een groot scherm in de winkelruiten. De grote schermen worden vaak buiten gehangen of in de wandelgangen van het bedrijf. De schermen hebben wel verschillende eisen. Ze moeten weerbestendig zijn en vandalismebestendig. Ook is er een beamer nodig om te kunnen projecteren. Dit hoeft niet altijd. Soms is er op het hoofdkantoor een systeem waardoor het wordt geplaatst op de schermen.

Narrowcasting software

De narrowcasting software is verkrijgbaar voor een goede prijs. Zo kan je een abonnement nemen op de software. Met deze software kan je makkelijk plaatsen en voorstellingen afspelen op de narrocasting schermen. Het is makkelijk plaatsen en makkelijk afspelen. Werk met tags, thumbnail en zo vergemakkelijk je het allemaal voor jezelf. Het is makkelijk voor jou en je bereikt er tegelijk veel mensen mee.

Content schrijven

De content die komt op de narrowcasting schermen is onwijs belangrijk. Het is onwijs belangrijk om van tevoren de tekst te bedenken. Maar het is niet de bedoeling om lappen tekst op het scherm te plaatsen. Verkort de tekst als hij te lang is. Gebruik punten en zorg dat het leesbaar is. Als je aan lopen bent heb je geen tijd en zin om een lap tekst te lezen. En korte en duidelijke zinnen blijven sneller hangen. Zorg dat dit dan op de schermen voorkomt. Dit is ook duidelijker voor de klanten of werknemers.

Gebruik kleuren en foto’s. Als je foto’s gebruikt krijgen de klanten sneller een beeld van wat er bedoeld wordt. En het ziet er natuurlijk leuker uit. Je kan het scherm helemaal invullen naar je eigen ideeën om je klanten te bereiken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *