Uw boekhoudbedrijf beter laten scoren op internet?

We kunnen er niet meer omheen. Internet heeft een enorm belangrijke rol genomen in ons dagelijks leven. We zoeken alle informatie via het internet en kunnen eigenlijk niet meer zonder. Ook uw klanten zullen u via het internet opzoeken. In dit artikel geven we tips waar je aan moet denken wanneer je online gevonden wilt worden. Lees met ons mee en doe je voordeel met de tips!

Zorg voor een goede vindbaarheid

Het belangrijkste is dat je goed gevonden wordt via het internet. Er zijn nog steeds ontzettend veel accountants of boekhouders die niet goed via het internet vindbaar zijn. Dit gaat je op den duur klanten kosten of heeft je al een hoop klanten gekost. Daarom raad ik je aan om meer tijd in je website te besteden of eventueel een online marketeer inhuren.

Andere dingen waar je aan moet denken is dat je website een doel heeft. Wil je via je website informatie aanbieden aan de bezoeker of heb je liever dat hij je direct belt? De meeste accountants en boekhouders hebben het liefst dat klanten bij hun kantoor langs komen, zodat ze hen in levende lijve kunnen spreken. Ik raad je aan om je website dan ook zo in te richten dat mensen een afspraak maken. Dit kun je onder andere doen door adverteren op internet.

Zoals je leest komt er behoorlijk wat kijken bij het opzetten van een website en is het niet eenvoudig om deze website te laten lopen. Maar als dit eenmaal lukt un je verder bouwen en gaat het je gegarandeerd klanten opleveren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *